Totaalinrichting

Totaalinrichting

Het geheel is meer dan de som der delen. Als u bezig bent met de inrichting van een ruimte, merkt u al snel hoe lastig het kan zijn om te komen tot het perfecte plaatje. Een goed uitgedachte inrichting is praktisch werkbaar en aangenaam om in te verblijven. CB Projects werkt samen met interieurarchitecten en stylisten om tot de ideale inrichting te komen van uw woning, winkelruimte of kantoor.

Offerte aanvragen

Vloeren, wanden en plafonds

Bij het inrichten van een ruimte beginnen we meestal met de vloeren en wanden. De keus voor bepaalde materialen is niet alleen esthetisch, maar heeft ook een praktische component. Wordt een vloer zwaar belast of veel belopen, dan zijn er andere overwegingen dan een vloer die vooral moet bijdragen aan de algehele uitstraling van de ruimte. Bij CB Projects kunt u alle kanten op. Zelf maken we allerlei soorten houten vloeren, maar samen met onze partners kunnen we ook vloeren leveren van beton, laminaat of PVC. Voor de wanden en plafonds geldt min of meer hetzelfde. We werken samen met enkele gerenommeerde stukadoorbedrijven.

Laat u adviseren

Deuren en ramen

Na de vloeren, wanden en plafonds zijn ook de deuren en ramen belangrijke basiselementen in het totaalinterieur. Kiest u voor hout, dan maken we bij CB Projects alles in onze eigen productiehal op maat. Andere materialen, als metaal of kunststof, bestellen we bij onze vaste leveranciers. Ook hier geldt dat in principe alles mogelijk is. Of u nou kiest voor HR++ glas met draaikiep-ramen of altijd al schuifdeuren met glas-in-lood wilde hebben. U krijgt er gratis vrijblijvend advies bij, want niet alles is even geschikt voor elke situatie.

Laat u adviseren
Projecten waar we trots op zijn

Recente projecten

U bent niet onze eerste klant en zult ook niet de laatste zijn. Om te laten zien wat we zoal in huis hebben, vindt u hier een aantal recentere projecten ter inspiratie en als visitekaartje van ons vakmanschap

  • Read Article
  • Read Article
  • Read Article
  • Read Article
  • Read Article
  • Read Article

Meubilair

Wat onze ogen zien, kunnen we maken. Dus ook al uw wensen op het gebied van meubilair zetten wij om in concrete producten. U bent niet gebonden aan standaard maten of specifieke materialen. Bij CB Projects kan letterlijk alles. Dus horen we graag wat uw wensen zijn ten aanzien van tafels, stoelen en banken, kasten en toonbanken, schappen en planken, enzovoort. We zorgen dat het volledig past in het totaalinterieur. Hout kunnen we bewerken met verf, lak, beits of was. MDF krijgt altijd een grondlaag en werken we daarna af in mat, zijdeglans of hoogglans. Het is maar net wat u wilt.

Offerte aanvragen

Verlichting in de totaalinrichting

Nadat bij u alle ideeën en wensen concreet zijn geworden, gaan we een offerte opstellen. Hierin staat precies beschreven hoe de keuken eruit komt te zien en wat er allemaal in zit. We maken in de offerte onderscheid tussen de kasten en laden, het werkblad, de apparatuur en de aansluiting en installatie. Op die manier kunt u precies zien welk deel van uw budget waaraan wordt besteed. Transparantie staat voorop. Iets wat helaas nogal bijzonder is bij keukens.

Laat u adviseren
Totaalinrichting | CB Projects

Samenwerking met specialisten

Voor alles wat we zelf binnen CB Projects niet kunnen, werken we samen met specialisten. In de loop der jaren hebben we een netwerk opgebouwd van betrouwbare professionals. Mensen die dezelfde passie en kwaliteitseisen hebben als wij. Voor u betekent dit dat u nog steeds één aanspreekpunt heeft, maar kunt vertrouwen op vakwerk van specialisten.

Offerte aanvragen