Keukens op maat

Keuken op maat

Er zijn veel aanbieders van maatwerkkeukens. In de praktijk betekent dit vaak dat u kunt kiezen tussen ladenkasten met een breedte van 20, 30, 40, 60 of zelfs 80 cm. Ook heeft u de keus uit werkbladen van verschillende materialen en mag u zelf weten welk merk u wilt voor de apparatuur, zolang u maar alles van hetzelfde merk kiest. Anders krijgt u minder garantie. Het is maatwerk met mate. Wilt u wél volledig maatwerk? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Offerte aanvragen

Kennismaken

Maatwerk begint met elkaar goed leren kennen. Hoe ziet het huishouden eruit? We willen weten wat u verwacht van uw nieuwe keuken. Hoe u de keuken gebruikt. Wie kookt? Wie bakt? Hoeveel ruimte is er en wat wilt u uitgeven aan uw nieuwe keuken? Wat vindt u het belangrijkst? Hoe ziet de rest van het interieur eruit? En zo hebben we nog tal van vragen om een goed beeld te krijgen van u als klant en van uw wensen. Ook kunnen we van alles laten zien ter inspiratie. Want elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van inrichting en apparatuur.

Schetsontwerp

Na onze kennismaking gaat u waarschijnlijk naar huis met huiswerk. Een lijst van dingen waar u nog over na moet denken. Bijvoorbeeld over de indeling, de apparatuur of het werkblad. U kunt er ook voor kiezen om dat aan ons over te laten. Samen met onze interieurdesigner maken we dan een voorstel dat als uitgangspunt kan dienen. Daarna gaan we aan de slag met het schetsontwerp, dat we tijdens de tweede afspraak aan u voorleggen en met u volledig doornemen. Het is een praatstuk, waar nog van alles in kan worden aangepast.

Laat u adviseren
Keuken Kookeiland Schets
Projecten waar we trots op zijn

Recente projecten

U bent niet onze eerste klant en zult ook niet de laatste zijn. Om te laten zien wat we zoal in huis hebben, vindt u hier een aantal recentere projecten ter inspiratie en als visitekaartje van ons vakmanschap

  • Read Article
  • Read Article
  • Read Article
  • Read Article
  • Read Article
  • Read Article

A-merken inbouwapparatuur

Bij CB Interieurbouw gaan we altijd voor de beste kwaliteit. De keukens die wij zelf maken, gaan minstens een generatie lang mee. Dan wil je ook keukenapparatuur met een lange levensduur. Vandaar dat we alleen A-merken meenemen in onze voorstellen. Merken met een goede reputatie en uitgebreide fabrieksgarantie. Binnen dat segment heeft u volledig de vrije keus. Als u dat zelf lastig vindt, geven we u een advies dat aansluit bij uw wensen en budget.

Laat u adviseren

Offerte keuken op maat

Nadat bij u alle ideeën en wensen concreet zijn geworden, gaan we een offerte opstellen. Hierin staat precies beschreven hoe de keuken eruit komt te zien en wat er allemaal in zit. We maken in de offerte onderscheid tussen de kasten en laden, het werkblad, de apparatuur en de aansluiting en installatie. Op die manier kunt u precies zien welk deel van uw budget waaraan wordt besteed. Transparantie staat voorop. Iets wat helaas nogal bijzonder is bij keukens.

Offerte aanvragen

Puntjes op de i

Samen met u nemen we de offerte stap voor stap door. Het is voor u een moment om vragen te stellen en voor ons om samen met u bepaalde keuzes nog een keer te bevestigen. Kortom, weet u het allemaal zeker of moet er toch nog iets worden aangepast? Perfectie zit ‘m immers in de details.

Laat u adviseren

Planning en montage

Als de offerte akkoord is, maken we concrete afspraken over de levering en montage van de keuken. Aangezien alle kastdelen met de hand op maat worden gemaakt, is het belangrijk om deze opdracht op tijd in te geven. Vier tot zes maanden van tevoren is heel gebruikelijk. Als het sneller moet, kan er veel. Dat is het voordeel van onze eigen productiehal en onze goede relaties met vaste leveranciers en partners. Op de afgesproken dag komen we alle onderdelen van de keuken leveren en starten we met de montage. Normaal gesproken is binnen een week uw keuken klaar voor gebruik.

Service aan uw keuken op maat

Hout is een natuurproduct en gevoelig voor bijvoorbeeld vocht. Als wij een keuken bij u hebben geplaatst, moet deze zich nog gaan zetten. Vandaar dat we na ongeveer zes maanden weer bij u op bezoek komen om alles na te lopen en waar nodig bijvoorbeeld deurtjes of laden opnieuw af te stellen. Natuurlijk komen we ook eerder als u dat nodig vindt. En ook na die servicebeurt blijven we beschikbaar voor aanpassingen of onderhoud aan uw keuken. Want, zoals al eerder gesteld: uw keuken op maat gaat minstens een generatie mee!