Interieurbouw

Interieurbouw

CB Projects is ooit begonnen als interieurbouwer voor de exclusieve scheepsbouw. Dat betekende vooral veel slimme oplossingen bedenken voor onmogelijke situaties. Functioneel in gebruik en luxueus en gedetailleerd afgewerkt. Die kennis en ervaring nemen we mee bij onze interieurbouw projecten.

Offerte aanvragen
Interieurbouw tv | CB Projects

Onze werkwijze

Bij interieurbouw gaat het altijd om de details. Als u aan ons vraagt om een kast te maken, kunnen we meteen de werkplaats invliegen om een kast voor u in elkaar te zetten. De vraag is of u daar blij van wordt. In plaats daarvan willen we eerst van alles weten. We inventariseren de situatie en de functie. Dus waar komt de kast te staan en waarom wilt u daar een kast? We gaan dieper in op uw specifieke wensen, de functionaliteiten, het materiaalgebruik en het design. Op die manier werken we naar een ontwerp dat maximaal beantwoordt aan uw wensen en aansluit bij uw budget.

Laat u adviseren

Kasten

Kasten behoren tot de meest voorkomende opdrachten. Je hebt functionele kasten die zorgen voor opslag- of opbergruimte voor voedingsmiddelen, administratie, spullen of kleding. Er zijn ook kasten die vooral een esthetische waarde hebben en een extra bijdrage moeten leveren aan het totale interieur. Kasten waarin je mooie spullen kunt zetten of boeken in kunt opbergen. Wij maken allerlei soorten kasten in alle mogelijke formaten voor elke denkbare ruimte. Voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer, berging en het kantoor. Wat u bedenkt, maken wij voor u op maat.

Offerte aanvragen
Kasten op maat | CB Projects
Kasten op maat | CB Projects
Projecten waar we trots op zijn

Recente projecten

U bent niet onze eerste klant en zult ook niet de laatste zijn. Om te laten zien wat we zoal in huis hebben, vindt u hier een aantal recentere projecten ter inspiratie en als visitekaartje van ons vakmanschap

  • Read Article
  • Read Article
  • Read Article
  • Read Article
  • Read Article
  • Read Article
Badkamer kasten | CB Projects

Badkamerkasten

Het is steeds gebruikelijker dat voor de badkamer een kast op maat wordt gemaakt. Als u dat ook van plan bent, is het belangrijk dat u rekening houdt met het vocht in een badkamer. Hout is gevoelig voor vocht. Het kan vlekken achterlaten, schimmel veroorzaken en bepaalde materialen van hout zetten uit als ze vochtig worden, zoals MDF. Bij CB Projects weten we precies welke houtsoorten geschikt zijn voor toepassingen in de badkamer. Zo werken we bijvoorbeeld met speciaal vochtwerend MDF als u toch voor een meer modern en strak badkamermeubel kiest.

Laat u adviseren

Kasten onder schuine wanden

Zolang u een ruimte heeft met rechte wanden en het plafond op een normale hoogte begint, kunt u overal standaard kasten kopen. Bij schuine wanden onder het dak wordt dat lastiger. Daar zijn maar weinig standaard oplossingen voor en als u toch optimaal gebruik wilt maken van de ruimte, is maatwerk noodzakelijk. Wij komen bij u om alles in te meten en bieden slimme oplossingen waar u zelf nog nooit aan heeft gedacht. U wint ruimte en krijgt een gebruiksvriendelijke kast, waarbij u zich niet in allerlei bochten hoeft te wringen om iets uit de kast te pakken. En natuurlijk zorgen we ervoor dat het er allemaal mooi uitziet.

Offerte aanvragen

Interieurbouw voor buiten

Behalve maatwerkoplossingen voor binnen, bieden we bij CB Projects ook maatwerkprojecten voor buiten. Steeds vaker willen mensen een tuinhuisje dat meer biedt dan alleen een opbergplek voor tuinspullen. Anderen kiezen voor een uitbouw, waardoor ze meer ruimte creëren en meer contact hebben met buiten. Ook hier gaat het bijna altijd om maatwerk. Bij CB Projects werken we samen met een aantal buiten-bouwspecialisten, zodat we uw uitbouw of luxe tuinhuisje compleet en gebruiksklaar kunnen opleveren. Hierbij kunt u denken aan elektriciens, glasbedrijven, dakdekkers en leveranciers van haarden. We informeren u graag over de mogelijkheden.